Zichtbare Vervuiling, zoals plastic en vlees los je niet op door te minderen of door natuurlijke vervanging!

Zie je dan niet dat we al eeuwen het ene gat graven om het andere te vullen!! Daar wordt de innerlijke verwarring niet mee opgelost. Wordt het niet eens tijd dat je gaat twijfelen aan jouw zogenaamde liefdevolle goede bedoelingen om de medemens en de aarde te redden? Laat je niet langer verleiden door deze bekrompen gedachten. Gedachten en ideeën die voortkomen uit ons huidige beperkte bewustzijn van de zogenaamde intelligente mens.

Durf eens tegen jezelf te zeggen: Ik weet het niet, dan houd jij in ieder geval deze cyclus niet meer in stand.

De oplossing, ik zou bijna zeggen de verlossing, is veel eenvoudiger. Namelijk inzicht in de oorzaak van de gemakzucht en de innerlijke onverzadigbare drift van verlangen van de persoonlijkheid van de mens zelf.
De oplossing: Inzicht in jezelf, duurt wel wat langer. Maar zorgt ervoor dat er eindelijk een werkelijk natuurlijk herstel kan plaatsvinden, zonder toedoen van de persoonlijkheid van het menselijk lichaam.