De ontmoetingen zijn in groepsvorm en gebaseerd op het boek: Wie ben ik? Daarin beschrijf ik mijn ervaringen, die ik de afgelopen 57 jaar persoonlijk doorleefd en gerealiseerd heb.

Onze ontmoetingen zullen een begin maken, om weer vanuit een gezonde basis te leven en dat het gevoel van overleven verdwijnt.

(Intens) bewegen

Het is voor mij een uitdaging om een vormeloze vorm aan te bieden, die niet compenserend werkt dat je iets MOET doen of veranderen om rust of een gezond lichaam te realiseren. Er is meer beweging en stilte in jouw persoonlijke leven dan je beseft, zonder dat je een specifieke vorm hoeft toe te passen. Ik ga dan ook een stapje verder dan de huidige vormen zoals fitness, yoga, chi-gong en tai-chi, maar ook een stapje verder dan mindfulness, NLP en meditatie.

Het is geen kunst om iemand tot ontspanning te brengen – het is een kunst als iemand ontspannen blijft.
Iemand een geluksgevoel geven is geen kunst – het is een kunst om gelukkig te zijn.
Het is geen kunst om van een slechte relatie een goede te maken – het is wel een kunst dat er een natuurlijke gezonde relatie is.
Het is geen kunst om te vertellen wat goed is – het is een kunst dat je ernaar kunt leven.
Het is geen kunst om iemand te helpen – het is een kunst om te zorgen dat de ander geen hulp meer nodig heeft.

Ben jij er aan toe om op een eenvoudige manier het heft in eigen handen te nemen zodat een gezond lichaam, een heldere geest en een vredig gevoel normaal zijn?

Ben jij toe, na al jouw spirituele inspanningen en inzichten met tijdelijke resultaten, aan blijvende verandering?

Dan is het tijd voor beweging. Beweging met de nadruk op intens, innerlijke energiebeweging waar in mijn ogen veel behoefte aan is. Bewegen vanuit een natuurlijk ritme, waar gezondheid en dat het je goed gaat, heel normaal zijn.

De beweging (intentie) zorgt ervoor dat de lichamelijke energie gaat sprankelen en in al zijn kleuren aanwezig en voelbaar is. Inzicht zorgt ervoor dat de geestelijke energie de volledige ruimte gaat benutten.
Deze vrijgekomen energieën bevorderen stap voor stap jouw lichamelijke en geestelijke herstel. Waardoor in jouw huidige levensvorm een beweging van werkelijke (innerlijke) verandering ontstaat, ten goede van jouw huidige situatie en die van je omgeving.

Wat gaan we doen?

Het lichaam, maar ook de geest, bewuster laten bewegen. Vanuit ieder zijn persoonlijke ritme, met al zijn plusjes en minnetjes.
Creativiteit komt ook aan bod.
Het ontdekken van de invloed ! ook die van mineralen (kristallen).
We ronden af met een kopje thee.

Laat je verrassen! Alles staat in het teken om jezelf te ontdekken.

Voor wie, voor iedereen die een begin wil maken voor een gezonder lichaam of intenser leven. Leeftijd of conditie spelen geen rol.

Deze gelegenheid word je geboden in een ruimte waar de stilte en schoonheid aanwezig zijn. En waar jij jezelf mag gaan zijn! Om vervolgens deze sfeer mee naar huis te nemen en deze te delen met jouw omgeving.

Praktisch:
De ontmoetingen zijn wekelijks en worden gegeven in een reeks van 8. De kosten van een reeks zijn 120 euro, inclusief een kopje biologische thee.
Incidenteel deelnemen is ook mogelijk, na telefonische aanmelding, kosten 17,50 euro.

Bij deelname is het van belang dat je het boek: Wie ben ik? hebt gelezen. Bestelinformatie staat op deze website.

Gelieve makkelijk zittende kleding te dragen en een deken/yoga-matje en een kopje voor de thee mee te nemen.

Inschrijven is mogelijk via buckseric@gmail.com. Geef aan welke dagen jou het beste uitkomen + adresgegevens, daarna wordt er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen. De bijeenkomsten beginnen om 19.30.