Advies en begeleiding

Door mijn heldervoelendheid weet en voel ik waar stagnaties in jouw lichamelijke energiesysteem zitten. Ook krijg ik info door, die van essentieel belang is voor jouw levens- en bewustwordingsproces. Tevens kan ik je in contact brengen met overledenen. Dit doe ik door jou letterlijk en figuurlijk de persoonlijke energie van overledenen te laten ervaren. Hierdoor stabiliseert het gemis.

Daarnaast kan ik met energieën werken die invloed hebben op chakra’s, kundalini en de dantian energie bronnen zo ook  in aura velden. Door mijn jarenlange praktijkervaring ben ik in verbinding gekomen met de essentie, waardoor ik niet via mijn persoonlijkheid werk, maar vanuit de essentie. Mijn lichaam kan de energie vanuit deze bron transformeren en reduceren tot de juiste hoeveelheid energie, inzichten en informatie die jij nodig hebt om de volgende stap te zetten in jouw leven.

Ik kan bij jou, de essentie van jouw persoonlijke stagnatie ten alle tijden aanraken. Waarna je zelf bereidt zult zijn je geleidelijk vrij te maken van je eigen lichamelijke verwarring. Zodat je je eigen energie kunt inzetten om te herstellen en een dusdanige verandering kan plaatsvinden in jouw dagelijkse levensvorm die herhaling voorkomt. Zodat je bewuster kunt voorbereiden op de volgende fase.

Tijdens iedere ontmoeting wordt je op unieke wijze, precies daar waar nodig is, energetisch aangeraakt in jouw energiesysteem. Door deze afgestemde energie wordt jouw lichamelijke energieniveau geleidelijk zo verfijnt om het genezingsproces te ondersteunen en/of de spirituele ontwikkeling te bevorderen. Met als doel je eigen energiebron vanuit een steeds groter perspectief te ontdekken. Zowel letterlijk als figuurlijk.

Hierdoor los je bij iedere ontmoeting een juiste hoeveelheid persoonlijke conditionering op die jouw herstel in de weg zit. Waardoor er steeds meer geestelijke ruimte komt en de nog verborgen gevoelens en energie kunnen vrijkomen, die jouw leven op een natuurlijke manier zullen voeden.

Alleen al door het geven van inzicht in de oorzaak van de stagnatie vindt er een verandering plaats in jouw persoonlijkheid. Je komt dichter bij je oorspronkelijke natuur, waardoor er steeds meer levensgenot en acceptatie ontstaat. Dit heeft invloed op jouw omgeving, die omringd wordt door jouw persoonlijke harmonie en daardoor herstelt. Wat weer ten goede komt van jou zelf.

Belangrijke info

Begeleiding en advies is alleen mogelijk, als je het boek gelezen hebt! Door het boek te lezen, begrijp je de materie en jezelf beter, wat de effectiviteit van de begeleiding vergroot. Hierdoor kunnen we veel sneller naar de kern gaan.

Honorarium: 37,50 euro per gestart half uur incl. btw.

Zakelijke begeleiding: 125 euro per uur incl. btw.

Telefonische advies: dezelfde tarieven.

Het afzeggen of niet nakomen van mijn gereserveerde tijd, wordt altijd in rekening gebracht. De reden hiervan: zodra je een afspraak maakt treedt het consult energetisch al in werking, waardoor al veranderingen in de realiteit plaatsvinden.

Het wijzigen van gereserveerde tijd dient 48 uur van tevoren gemeld te worden. Het kan ook omgezet worden in een telefonisch consult.

Kom je te laat dan wordt die tijd vanzelfsprekend meegeteld.

Tijdens het consult mogen geluidsopnamen gemaakt worden.

Verder zie: Contact.

Kristallen

Ter ondersteuning van jouw lichamelijke of geestelijke herstel werk ik met kristallen uit onze aarde. Alleen als dat een toegevoegde waarde heeft!

Door mijn heldervoelendheid ben ik in staat het juiste kristal voor je uit te zoeken, afgestemd op de oorzaak van de klacht, wat het genezingsproces bevordert. Uitzoeken van een persoonlijk afgestemde kristal ter ondersteuning van lichamelijke klachten is 50 euro excl. mineraal. Hierna heb je vrijblijvend de keuze of je voor het mineraal kiest.

Als je er persoonlijk aan toe bent, kun je kiezen voor een kristal om jouw spirituele- of mystieke ontwikkeling verder uit te kristalliseren, zodat de essentie kan gaan ontluiken. Uitzoeken van dit kristal is 50 euro excl. mineraal. Bij het laten uitzoeken van zo’n kristal is een consult noodzakelijk om de verbinding te maken met de bron via het kristal.

Nieuw: het levenskristal. Dat is een persoonlijk afgestemde kristal die de spiegel van jouw levensvorm uitdrukt en uitkristalliseert.

Verder ben ik gespecialiseerd in het uitlijnen, het in balans brengen van energieën van huizen, kantoren of praktijken door middel van een afgestemd kristal. Kosten zijn 150 euro excl. Mineraal, inclusief tekening en informatie die betrekking heeft op de energie in het huis/praktijk en de invloed op de betrokkenen.