Het boek: Wie ben ik?

Dit boek helpt je om levensgeluk en plezier, de intentie van het leven, te hervinden.

Al onze methodes zoals wetenschap, religie, filosofie, al onze spirituele geloofsrichtingen hebben geresulteerd in ons huidige bewustzijn. En dat is prima. Maar deze denkrichtingen en daadfundamenten zijn uitgewerkt en vormen nu een belemmering om verder te groeien in jouw bewustzijn, om jouw natuurlijke basis te hervinden.

De enige vraag die jij jezelf nog hoeft te stellen is: Wie ben ik? Het boek helpt jou daarbij. Het zal jou tijdens jouw persoonlijke ontdekkingstocht geleidelijk de ogen openen voor ongekende gevoelens en schoonheid die altijd al aanwezig waren in het leven. Maar door gebrek aan inzichtelijke verdieping en de manier zoals we tot nu toe met elkaar omgaan en leven, al eeuwen verborgen zijn.

De formule: Wie ben ik = dat wie ik niet ben.

Deze sleutel past op ieder slot

Het boek is geschreven ter ondersteuning van jouw persoonlijk helend transformatieproces, van zowel geestelijke als lichamelijke klachten. Verder biedt het inzicht in al wat is en leert het je omgaan met de vlinderslag (oorzaak) van ieder probleem. In je spirituele ontwikkeling ontstaan spontaan openingen, die leiden naar hedendaagse mystieke openbaringen. Dit maakt de weg vrij voor pure energie: de Essentie. Hierdoor kun je jezelf steeds meer vanuit persoonlijk bewuste helderheid ontmoeten en vanuit deze zuivere levensbron je leven kleurrijker gaan bekijken. Genezing, verlichting of acceptatie vinden dan vanzelf plaats Je hoeft hier niets voor te doen! Er komt geen mantra, meditatie, yoga of geloof aan te pas. Alleen jouw persoonlijkheid staat centraal. Het inzicht in jouw persoonlijke levensvorm (dagelijks leven) leidt jou naar het logische natuurlijke evenwicht.

Je zult versteld staan van de wonderlijke veranderingen die jij teweegbrengt in je huidige bestaan, door het lezen van HET BOEK. Zelfs op wereldniveau. Want jouw inzicht is de eerste aanzet tot een natuurlijk evenwicht op wereldniveau. Waardoor discriminatie, armoede en oorlog in een heel ander daglicht komen te staan en gaandeweg alleen nog maar herinneringen zullen zijn. Zover ons denken reikt.

Heel veel leesplezier!

Boek bestellen

Je kunt het boek bij ons afhalen of op laten sturen, de kosten zijn respectievelijk 28 euro of 31,80. Afhalen is mogelijk na telefonisch overleg. Voor het versturen kun je het bedrag overmaken naar Rabobank NL17 RABO 0115198695, t.n.v. Eric Bucks en o.v.v. Boek. Je adresgegevens kun je via de mail doorgeven: buckseric@gmail.com. Zodra de betaling is binnengekomen, wordt het boek naar jou verzonden.

Tegemoetkoming: na aanschaf van dit boek, 1e consult 10 euro korting (boek meenemen!).

Ontmoetingen

Een reeks ontmoetingen in groepsvorm vanuit (intens) bewegen, zie blog voor verdere informatie. De basis is het boek: Wie ben ik?

Lezingen

Leer jezelf nog beter kennen (met elkaar).

Als je enthousiast bent over het boek, is het ook mogelijk een lezing te organiseren met mede belangstellenden. Zodat we samen dieper kunnen ingaan op de thema’s uit het boek, toegespitst op de eigen persoonlijke geestelijke en lichamelijke ontplooiing. Waardoor de onder- en tussenliggende stroming van energie van de woorden uit het boek nog meer zichtbaar en voelbaar worden. Hierdoor wordt het makkelijker de opgedane kennis te transformeren naar jouw persoonlijke intelligentie en kun je het integreren in jouw dagelijkse leven. Hierbij staan de werking van kristallen ook centraal.

Praktisch: Lezing bij mij in de praktijkruimte: 15 euro per persoon, minimaal 10 mensen. Bij jou thuis: hetzelfde + reiskosten 70 cent per km.